stuyt

Visie en expertise

STUYT architecten is een compact bureau, dat vanuit Borculo door heel Nederland werkt. Naast de krachtige ontwerpen van Jan Stuyt zijn wij sterk in advies en bouwmanagement. 

We ontwerpen en begeleiden de bouw voor particulieren, bedrijven en instellingen. Woningen, zorgwoningen, levensloopbestendige woningen. Utiliteitsbouw, interieur ontwerpen en stedenbouwkundige opgaven. 

Duurzaamheid is in het hele proces geïntegreerd. In de verkennende fase, bij het onderzoeken van mogelijkheden van een locatie. Bij het ontwerp, de keuze van materialen en constructies. Bij overleg met de uitvoerende partij tijdens de uitvoering. En heel belangrijk, bij de bewaking van het budget.

STUYT architecten is gespecialiseerd in bouwhistorisch onderzoek en restauratie advies. Advisering bij veranderingen en/of hergebruik van monumenten en andere waardevolle bouwwerken. 

Bijzonder is onze meer dan 20-jarige ervaring in de automotive en carwash branche. Met een combinatie van kennis, kunde en goed overleg adviseren wij bij de realisatie van autowas centra door heel Nederland

 

Bureau

Weemhof 5
7271 AL Borculo
T 0545 273775
E info@stuyt.nl
W www.stuyt.nl

Trudy Altink

Bouwhistoricus

Jan Stuyt

Architect

Referenties

  • Martin van Poortvliet van Autowas H2O Zoetermeer en Bubbles Carwash te Rotterdam: “Stuyt architecten is een daadkrachtig bedrijf dat invulling geeft aan onze wensen. Snel, betrouwbaar en vriendelijk!”
  • John Boekelder van John Boekelder te Oss, bedrijfsverzamelgebouw en Carwash Centre Hanex:
    “Architect Jan Stuyt is een persoon die goed naar jouw verhaal/wensen luistert en dit op een perfecte manier weet om te zetten in een prachtig bouwplan, bovendien een persoon waar je goed mee kunt samenwerken”.
  • Bas van der Horst, opdrachtgever de Vastgoedclub BV, Wash&Go te Cuijk: “Kort en krachtig: Een deskundig, betrokken en realistisch architectenbureau met vooruitstrevende en functionele ontwerpen!”  
  • Roel Brussen van Pitstop Brussen te Varsseveld: “STUYT architecten doen goed hun werk en in ontwerpen zijn ze sterk!!”

Bureaugegevens
Wij zijn als architectenbureau ingeschreven in het architectenregister (wettelijk verplicht) en bij de BNA – Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus