stuyt

Opdrachtgever: Baks Logistiek

In 2004 heeft Stuyt Architecten het huidige hoofdkantoor van Baks Logistiek ontworpen. Het kantoor is modern, dynamisch en tegelijkertijd stevig en praktisch, wat het nieuwe imago van het bedrijf weergaf. Inmiddels is het bedrijf verder gegroeid en is er behoefte ontstaan aan een uitbreiding van het originele ontwerp.

De uitbreiding gebruikt de elementen van het eerdere ontwerp om meer gebruiksoppervlak te realiseren. De centrale patio wordt een kantoortuin en de ingang komt naar voren. De sobere en robuuste materialen, die passen bij de uitstraling van het familiebedrijf, komen terug in het ontwerp. Zoals een houten gevelbekleding en houten elementen in het interieur ter verbetering van het werkklimaat.

Het ontwerp van de uitbreiding resulteert in bouwwerk dat volledig aansluit bij het bedrijf.